Italijan došao u Dubrovnik, kada su mu rekli cenu sobe šokirao potezom: "Očajničke mere u očajna vremena" (VIDEO)
Italijan, Foto: Printscreen/Instagram/fra_sercia

ljudi u neverici

Italijan došao u Dubrovnik, kada su mu rekli cenu sobe šokirao potezom: "Očajničke mere u očajna vremena" (VIDEO)

Bilo mu je preskupo dati 64 evra za noćenje u dubrovačkom hostelu, pa je za 70 evra iznajmio automobil s još dvojicom muškaraca koje ne poznaje

Objavljeno:

Travel bloger Frančesko Serčia, koji za Instagram snima svoja putovanja, stigao je i u Dubrovnik. Međutim, smeštaj mu je bio preskup, stoga je pronašao alternativnu opciju. "Očajna vremena zahtevaju očajničke mere," poručio je u opisu videa.

Bilo mu je preskupo dati 64 evra za noćenje u dubrovačkom hostelu, pa je za 70 evra iznajmio automobil s još dvojicom muškaraca koje ne poznaje.

"Dubrovnik, prelepi obalni grad u Hrvatskoj, često se naziva 'biserom Jadrana'. Njegove dobro očuvane srednjovekovne zidine, kristalno čisto more i istorijski stari grad učinili su ga popularnim odredištem za putnike iz celog sveta," napisao je u opisu videa u kojem je prikazao kako je izgledalo njegovo noćenje.

Spremite se za visoke cene

U videu pere zube ispred automobila, dok drugi muškarac spava u autu. "Ova popularnost ima svoju cenu. Dubrovnik je poznat kao jedna od najskupljih destinacija u Hrvatskoj. Bilo da se radi o smeštaju, restoranima ili čak osnovnim turističkim aktivnostima, cene u Dubrovniku mogu biti znatno više u poređenju s ostalim delovima zemlje," poručio je.

"Tokom vrhunca turističke sezone, troškovi mogu porasti, što ga čini manje povoljnom opcijom za putnike. Ako ga planirate posetiti, mudro je pripremiti se na visoke cene koje prate neosporan šarm grada," dodao je.

Bonus video:

02:29

AKO PLANIRATE SEZONSKI RAD U HRVATSKOJ ILI CRNOJ GORI OVO MORATE DA ZNATE! Marinković otkrio: Postoji razlog zašto dovode Srbe

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.